Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Benin

Beninben eladó ingatlan

Benin francia nyelvű nyugat-afrikai ország. Ez az a ország, ahol a voodoo vallás született, többnyire "voodoo" néven.

Keleten Nigériát határolja, északra Niger és Burkina Faso, nyugatra pedig Togo.

Beninben eladó ingatlan megvásárlása előtt meg kell ismerni az ország gazdasági helyzetét.

Ez az egyik olyan ország, amely a Guineai-öbölre néz, nincs sok rendelkezésre álló forrása, és ezért Benin életszínvonala meglehetősen alacsony. Gazdasága főként a gyapot exportjához kapcsolódik. Benin idegközpontja a Porto-Novo és a Cotonou közötti városi terület.

 A Benin 12 részlegre oszlik, de a lakosság szinte teljes mértékben a part mentén koncentrálódik, ahol a főbb városok: Cotonou, Porto-Novo és Godomey, míg Parakou a legnépesebb városi központ ezen a területen kívül.

Ha Beninben eladásra szánt ingatlanokat vásárol, a legjobb városok:

Ouidah, amely a francia és a portugál hatásokat összekeverő város. A város kb. 40 km-re van Cotonou-tól, de sokkal kevésbé kaotikus.

Porto Novo Benin fővárosa és Dahomey egykori francia fővárosa. Erős portugál befolyással rendelkezik ebben a városban, és számos turisztikai látványossággal rendelkezik, mint például a Királyi Palota, a kertek és a Porto Novo királyainak múzeuma.

Abomey egykor az ókori Dahomey fővárosa volt, mintegy 300 éve a tizenhetedik századból. Ha érdeklődik a Beninben eladásra szánt ingatlanokba való befektetés iránt, akkor tudnia kell, hogy Abomeyben vannak a királyi paloták, amelyeket az UNESCO világörökségi helyszínnek nyilvánított.

A Beninben eladó ingatlanok szempontjából egy másik érdekes város a Grand-Popo, amely a múltban fontos szerepet játszott a rabszolga forgalomban. A város körülbelül egy órás autóútra fekszik Cotonou városától, és tökéletes sebességváltást kínál a forgalmas várostól. Sok szálloda és üdülőhely található, a strandok pedig remek hely a pihenésre és az ünnepek eltöltésére.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 33680

Eladás Épület, Benin, Cotonou, Cotonou, CALAVI

577,770,000.00HUF
Eladás
Épület

544 m²
Eladó épülete Abomey-Calavi 20 percre Cotonou fővárosa Benin egy csendes területen. Épület 544 m²-es 48 szoba 5 emeleten, beleértve 16 apartmanok erk...
Cod. 5941

Eladás Villa, Benin, Cotonou, Cotonou, rue 6262 des prince

30,044,040.00HUF
Eladás
Villa

2780 m²
Eladtam a házam villa közelében is felszerelésére 'El Dorado szállodában köszönöm ha írsz nekem hamarosan satisfere több részlet
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB